Druktemaker

Welkom in de creative hub van Noord-Holland!

Druktemaker

Druktemaker is een creatief bureau dat vanuit het mooie Den Helder klanten in heel Nederland en daarbuiten bedient op het gebied van strategie, creatie en marketing. Samen met zusterbedrijven Kbaal (film & animatie) en Bitpuma (webdevelopment) vormt Druktemaker de Creative Community Studio62. Onze in-house specialisaties bestaan onder meer uit concept, design, tekst, film, animatie, 3D, fotografie, drukwerk, webdevelopment, marketing en social contentbeheer.

10+

Jaren in the business

450+

Projecten

30+

Druktemakers

954.236

'Slechte' woordgrappen

Studio 62

Het kloppend hart van Den Helder

Ooit een opslagplaats voor het conserveren van waardevolle onderdelen, nu een energieke verzameling van creatieve kennis en like-minded vakidioten. Studio 62, in het maritieme hart van de stad; het kloppend hart van de Helderse haven en online en offline wereld.

WILLEMSOORD, 1811
Niemand minder dan Napoleon Bonaparte gaf in 1811 opdracht tot het bouwen van de grootste marinebasis van Nederland: Willemsoord in Den Helder. Tot op de dag van vandaag behoort het gebied rond de Oude Rijkswerf tot de belangrijkste havens van het land en vormt Willemsoord het beeldbepalende gezicht van Den Helder.

Werken op deze historische locatie betekent indrukwekkende vergezichten, tastbare herinneringen aan een rijk verleden en bouwen aan de toekomst. In het cultuurkwartier en horecahart van de Marinestad huizen onder meer theater De Kampanje, bioscoop Kinepolis en zorgen talloze (grand) cafés, lunchrooms en restaurants voor gezelligheid en ontspanning, terwijl het Reddingsmuseum en het Marinemuseum de historie eren. Met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en het station op loopafstand – en niet te vergeten de meer dan uitstekende koffiemachine – rolt Studio 62 de rode loper voor je uit. Elke dag opnieuw.

DRUKTEMAKERS

Teamleider Marketing
Manon Kraak
Succesmanager
Jessy Smith
Back-end Developer
Ronan Stoffers
Videomaker / editor
Mitchell Beukema
Videomaker / editor
Marijn de Vries
Teamleider Design
Ron van Noord
Partner
Mark Eckhardt
Grafisch Vormgever
Tess van Groenigen
Teamleider Bitpuma
Jeffrey Schut
Mediavormgever / 3D-artist
Ronald Visser
UX / UI / (web) designer
Frank Oosterhoff
Content Creator
Caitlin Smit
Partner
Tino Kerdijk
Teamleider Succesmanagement
Manouk van de Pauvort
Partner
Jon Ruigrok
Projectmanager Kbaal
Diane Schoppink
Directeur Bitpuma
Karel van der Kuijl
Online Marketeer
Lisa van den Berg
Creative Videomaker
Marthijn van Steinvoorn
Partner
Sander de Roos
Directeur Kbaal
Kas van Diepen
Grafisch Vormgever
Thijs Meulendijks
Project- en managerondersteuner
Samantha Kraak
Videomaker / animator
Gerard Gunsing
Grafisch Vormgever
Tessa Spelt
Webdeveloper
Chris Bakker
Content Creator / Copywriter
Wendy Kruit
Facilitair Medewerker
Charmain Goedhart
Junior Succesmanager
Ayzea Post
How about you
Bekijk de vacatures

Let's talk ☕️

Welkom in het creatieve hoofdkwartier van Noord-Holland.Drukte maken begint met een goede kop koffie en een heldere intake. In gesprek komen we tot de kern. Welk probleem lossen we op? Wat is jouw uitdaging of ambitie en met welke middelen en kanalen gaan we die doelstellingen realiseren? Zo komen we met elkaar tot de meest opvallende, creatieve en effectieve aanpak.Maar voor nu is de belangrijkste vraag; koffie of cappuccino? Laat het ons weten via: